septemberWat gaat de tijd snel! Het is alweer oktober! Vorige week hebben we onze eerste verjaardagen gevierd. We hebben lekkere cake gegeten en zijn naar de speeltuin geweest om ons eens lekker uit te leven. Seppe heeft twee leuke spelletjes geschonken aan de klas. Dank je!

Hiep hiep voor Sem, Stina, Seppe, Bozhidar en Amani!

Opgelet! Volgende week vrijdag 14/10 gaan de Kameleons zwemmen. Breng je zwemzak mee met zwempak/broek en twee handdoeken. De meisjes brengen een borstel en een elastiekje mee. Ouders die graag willen meegaan, meer dan welkom! Laat maar even weten.

Dinsdag is het werelddierendag. We gaan dan met de kinderen een kijkje nemen in het Speelhof. Ezels, kippen, varkentjes,... En natuurlijk horen daar ook enkele leervragen bij. Hoe verzorg je dieren? Welke dieren leven buiten? Welke dieren kan je binnen houden en welke niet? Het is belangrijk om even stil te staan bij deze dag en ons hart voor dieren even te tonen.

Onze droompotten zijn bijna allemaal mee naar huis. Bedankt voor de steun! De kinderen hebben deze week ook geleerd over het omgaan met geld. Wat zijn onze munten en biljetten? Hoe zien ze eruit? Waar betalen ze met euro en waar niet? Waar liggen deze landen? En dan natuurlijk ook even omgaan met ECHT geld. Leuk! ;)

Het veldlopen was een succes, dikke proficiat voor iedereen! Loes en Noah haalden een derde plaats, wauw!

Onze kringen lopen goed! Sommigen moeten hun eerste kring nog doen, het is tijd voor jullie! Niet vergeten om tijdens je boekenkring ook iets meer te vertellen over de auteur, uitgeverij, van waar komt je boek, de korte inhoud, de personages,...

Lieve groetjes