Weekverslag 19/12 - 23/12Muziekparcours: de belletjes mogen niet rinkelen

In de zaal hebben we een klein beweegparcours gemaakt met hoepels, stokken en belletjes. We moesten door, over of onder de obstakels maar heel voorzichtig want de belletjes mogen geen muziek maken!

Onze muziekmuur!

Vorige week hebben we alle materialen die we gekregen hadden gemaakt aan onze muur buiten, de muziekmuur! Tijdens de speeltijd kunnen we ons nu volop uitleven en muziek maken :-)

We hebben van alles ophangen, potten, pannen, deksels, dopjes, lepels, sleutels, belletjes,...

De mama en papa van Cas kwamen mee spelen!

Dinsdag zijn de papa en de mama van Cas in de klas komen meespelen. Cas had een spelletje bij van een barbecue waar we eten op moesten leggen, maar heel voorzichtig want als er te veel eten op lag sprong het naar omhoog :-)

We hebben ook samen een gigantisch treinspoor gebouwd en verstoppertje gespeeld in de klas. Het was heel erg fijn :-) dank u wel 

De gitaar van Jasmin

Nieuwjaarskaarten maken

De voorbije weken hebben we onze nieuwjaarskaarten gemaakt, we hebben gewerkt rond afdrukken maken. Ik ga nog niet te veel verklappen ;-)

Klein feestje

Vrijdag hebben we een klein feestje gehouden in de klas. Alle deuren stonden open en we konden kiezen waar we gingen spelen. We hebben ook poffertjes gegeten en chocomelk of fristi gedronken. Bij Daisy konden we ook spekjes gaan eten met chocolade rond :-)

Geniet nog van jullie vakantie! 

Na de vakantie komen er 3 nieuwe vriendjes in de klas: Asia, Jaimy en Narek. Wij kijken er al naar uit!

Ons nieuw project na de vakantie is Ruimte/Licht en donker. De uitstap naar de Cosmodrome is verplaatst naar 27/1 ipv 20/1 en begint om 12u30. We eten dan vroeger onze boterhammen in de klas zodat we op tijd kunnen vertrekken.

Tot volgend jaar :-) 

Enith