Fijne VakantieHiep hiep hoera! Fay 3 jaar!

Op maandag hebben we de verjaardag gevierd van Fay, samen met haar mama en papa. We hebben gesmuld van heerlijke cake en gezonde fruitbrochettes :-)

Hiep hiep hoera! Dagmar 3 jaar!

Woensdag hebben we nogmaals een verjaardag gevierd in de klas, Dagmar werd 3 jaar. Samen met haar mama en papa hebben we chocomelk gemaakt en zandkoekjes gegeten. Ook had Dagmar een spelletje mee van bij haar thuis en zijn we dit samen gaan spelen. 

Gezellig kerstfeestje

De opa van Dagmar had donderdag voor alle kleuters kerststronken gebakken. We hebben in de klas een lange gezellig tafel gemaakt en heerlijk gesmuld. Nogmaals dank u wel van alle kleuters, het was heerlijk! 

Gratis knuffels

Poppenkast door de stokstaartjes

De kinderen van het 5de leerjaar zijn poppenkast komen spelen in de klas. Zij hebben dit zelf uitgewerkt en het was prachtig. Dank jullie wel :-) 

Start 2018 :-)

Na de vakantie gaan we van start met het project voertuigen. Ik heb een aanvraag gedaan om bij de brandweer langs te gaan en deze datum wordt meegedeeld zodra ik meer weet. 

Na de vakantie mogen ook alle kleuters een kussentje meebrengen om in de kring te zitten, we wouden het graag wat gezelliger hebben en dan zitten we ook een beetje zachter :-)

Vergeet mij ook niet een mail te sturen, zodat ik iedereen zijn adres heb en dan gaan de mededelingen na de vakantie per mail gebeuren.

Na de vakantie komt ook Arthur bij ons in de klas . Welkom Arthur bij de slakjes :-) 

Nog een heel fijne vakantie en een gelukkig nieuwjaar :-)

Enith