Weekverslag 19-27 maart 2018Hallo allemaal, 

Jan  zijn eerste week stage zit er al op.... Hij is de ganse week creatief en actief bezig geweest met de kinderen. Ze zijn allemaal enthousiast....nog een beetje meer dan anders ;-) het is fijn om te zien hoe hij zowel de meisjes als de jongens kan boeien. Hij brengt leuke en voral uitdagende materialen mee om iedereen uit te dagen!

Er werd gevist met magnetische hengels, natuurlijk met opbouw in moeilijkheidsgraad. De kleuters visten de letter van hun naan, maakten woorden met de letters, er werd gerijmd...

Er werd zelf een verhaal gemaakt, mbv een paar startprenten. De kls fantaseerden erop los terwijl Jan alles vastlegde in een tekening. Leuk!

De gitaar heeft natuurlijk het meest succes.... leuk om te zien en fijn voor de kinderen... want dit is helemaal niet mijn ding :-) 

Momenteel maken we een paasmandje met verschillende technieken, wordt er een gitaar uit elkaar gedraaid en met een stappenplan terug in elkaar gezet.zijn de kleuters volop aan het genieten van de verkleedkleren in de poppenhoek...

Na de vakantie ben ik er terug een weekje en nadien doet Jan nog een periode van 4 weken stage. 

tot morgen, 

grt

Sophie