Weekverslag 26/3 - 30/3Onze superslakjes!

In welke richting vliegt de superheld?

Sommige superhelden kunnen vliegen. Wij zijn gaan oefenen op vliegen in de verschillende richtingen met de superheld die Daan bij had. We moesten goed luisteren en snel reageren in welke richting we de superheld moesten laten vliegen: omhoog, omlaag, naar de deur, naar de venster. 

Daarna zijn we aan tafel eens gaan werken we kregen 4 superhelden die in een bepaalde richting vliegen, wij moesten deze in de juiste richting leggen. 

Een superheldencape

Schudeieren

Zoeken naar ons mandje

In de week kwamen we in de klas en waren onze paasmandjes die we hadden gemaakt verdwenen. Waar zouden ze naar toe zijn? Op vrijdag zijn we in de speelweide op zoek gegaan naar ons mandje en er zaten chocolade eieren in. Natuurlijk hebben we hiervan mogen smullen :-)

Buitenpret

De eerste lentedagen waren daar en daarvan gingen wij natuurlijk profiteren! We zijn buiten in de speelweide geweest en hebben ook op vrijdagnamiddag wat gewerkt in de wei. We zijn alle blaadjes die nog onder de boom lagen met elkaar gaan doen en in kruiwagens gedaan. Maar we zijn zelf ook in de kruiwagen mogen gaan zitten, dit vonden we natuurlijk heel erg fijn :-)

Na de vakantie

- Nieuw kindje: Staf! 

- 17/4 stripfestival in de voormiddag: wie wil er nog mee rijden?

- Voor de vakantie hadden we een nieuwe beloning voor onze trostpot gekozen: gaan wandelen. En als superhelden was deze pot in een recordtempo vol :-) Wij willen graag een lentewandeling gaan maken in het park op maandag: Wie wil er mee gaan?

- 18/4: BUITENSPEELDAG de kleuters mogen kleren aandoen voor  buiten te spelen, te leren en natuurlijk te ravotten.

- 24/4: snoezelen in de Bloesem

- Sprokkelweek: we gaan op zoek naar een nieuw project om rond te werken de kleuters mogen volgende week voorwerpen, foto's, boeken, ...  meebrengen waar zij interesse in hebben en waar rond geleerd kan worden.

Geniet nog van jullie vakantie en tot maandag!

Enith