Villavitamiende zonnebloem van Noomi

Weet je nog? Dat kleine zaadje wat we hadden geplant in het klasje, juf? Kijk eens ,... een mooie gele zonnebloem die heel groot geworden is,....

Toch prachtig he! De zonnebloem van Noomi.

Vele groetjes van Noë

Noë is al een weekje niet meer naar de klas gekomen, is ze ziek? Nee hoor onze lieve Noë is met vakantie. Kijk maar eens naar de leuke foto, Noë zwemt tussen de varkentjes,.. hoe gek is dat ;)

Wij hebben natuurlijk ook vele groetjes terug gestuurd want wat missen we haar. We zijn alvast benieuwd naar de leuke verhalen.

Vaderdag

We hebben nog hard gewerkt aan ons cadeautje voor vaderdag. Hopelijk hebben jullie kapoenen het pakje goed verstopt.  

Narek, Noomi, Maxiem en Norah hadden ook nog een leuke foto van hun papa meegebracht, ze vertelden spontaan over hun "stoere" papa.

Villa Vitamien

Dinsdag was het markt in onze school. De leerlingen van het vijfde leerjaar namen de leiding en maakte er iets moois van. Iedereen heeft zijn steentje bijgedragen. Ook wij, de vlindertjes hebben frambozen geplukt om te verkopen op de markt, ook hebben we kruidentuiltjes gemaakt en een lekker verfrissend drankje van water en citroen en citroenmelisse,... 

Ateliers met Lisa

Volgende week gaan we werken rond 'kriebeldiertjes'. Dit op vraag van de kleuters, ze waren spontaan aan het zoeken naar diertjes in de moestuin,... er waren heel wat vragen,.. Welk diertje is dit? Wat eet dat graag? Dus we gaan er volgende week wat dieper op in, welke diertjes leven er in onze tuin?

Op dinsdag 26 juni gaan we op uitstap naar Alk (speeltuin) , heb je zin om mee te gaan, laat iets weten, ik hoor het graag, zo hebben we nog een leuke afsluiter van het schooljaar.

Fijn weekend x

Lisa en Ilse