weekverslag 5-9 november 2018Hallo allemaal

Hier zijn we weer.... We zijn onze week gestart met superveel verhalen over de vakantie. We hebben alle kringmomenten op maandag nodig gehad om iedereen aan de beurt te laten. amai wat een leuke vakantieverhalen. Onze verslaggevers van dienst ( Kato en rozan) maakten een mooi en duidelijk verslag van alle verhalen. Elke week hangt het op in de klas tegen het raam, kom zeker eens kijken!

Dinsdag gingen we opnieuw naar toneel, deze keer viel het beter in de smaak :-)  Twee meisjes speelden met licht en muziek en dans, wij kregen zelf ook de kans om mee te doen en mochten op het podium tekenen met licht. Hoe kon zo iets toch??? Nooit gezien maar ooh zo tof. Op de grond lagen grote witte zeilen, de kleuters kregen een lampje en konden beginnen te tekenen. Het zeil nam het licht op waardooor je hun tekeningen bleef zien. We maakten zelfs ook grote afdrukken met het hele lichaam. Iedereen lag neer op het zeil, de grote spots gingen 10 seconden aan, nadien weer uit en de afdruk was klaar. Fantastisch... hier gaan we zeker mee verder in de klas na ons project water!

Woensdag was er de uitstap naar het Kasteel van Duras, ik heb er eerlijk gezegd niets meer over gehoord dus zo indrukwekkend zal het niet geweest zijn???? 

Donderdag vierden we feest in de klas.... Wat een leuke dag! een mooi versierde klas, een blaadjesboeket, een kroon, kaartjes, zingende kleuters en mama's, hartjes.... Wat kan ik me nog meer wensen. ZOOOOOO FIJN ( en ontroerend zoals enkelen onder jullie wel zagen ;-) Ik zie ze allemaal heel graag! Bedankt voor de fijnste verjaardag!

Vrijdag mochten we eindelijk ons toneel tonen aan de mama's en papa's.... Sommigen waren al wat zenuwachtig 's morgenvroeg. De kleuters gingen eerst turnen om nadien een generale repetitie te doen voor Enith en de kleintjes. SSSSSSPANNEND!