Weekverslag 11-15 februari 2019Goeiemorgen, 

Een wist je datjes verslag van deze week;

Wist je dat we deze week goed gefietst hebben, zo goed als iedereen kan op twee wielen. Sommigen hebben nog wat extra aanmoediging en hulp nodig maar dit lukt wel tegen de zomer! Wij deden zelfs aan veldrijden op onze speelweide :-) 

Wist je dat we Thor zijn fiets uitvoerig hebben geïnspecteerd! Zijn fiets is tip top in orde! voldoende reflectoren, vooraan en achteraan licht, hij draagt een fietshelm en fluohesje. 

Wist je dat we een nieuwe hoek op de speelplaats bij hebben, een schorshoek voor de kleuters, dankzij de hulp van enkele opa's, de gesnoeide takken van de stad, de schors die we gratis hebben kunnen krijgen :-) hebben wij weer een leuke, nieuwe plek waar we kunnen schuppen, potjes vullen, wegen, bouwen met takken, ons evenwicht oefenen op de boomstammen... kortom PLEZIER! 

Wist je dat we van plan zijn om nieuwe spelletjes, opdrachten, letters... te schilderen op de speelplaats, om zo een eerste stap te zetten naar meer bewegend leren. We vonden al heel wat ideetjes op Pinterest en zullen ze de komende tijd realiseren. 

Wist je dat de eerste lammetjes geboren zijn in de Alverberg :-)

Wist je dat het snoezelen voor het merendeel van de klas een succes was. Sommige kinderen hadden het moeilijk om tot rust te komen, ook dit zal een leerproces zijn. Vandaar dat we de komende maanden ( maart, april, mei en juni) opnieuw gaan. Ik mail de juiste data door. We werkten in drie groepjes: snoezelen, schoolbib, en speeltuin! dit werkte prima! Dank  aan de begeleiders. 

Wist je dat we nog enkele naaisters zoeken :-)...

Geniet van de zon dit weekend, 

Grt

Sophie