GWP - woensdag 27 maart 2019Vandaag een sportief dagje op onze GWP. 

We begonnen onze dag met een stevige wandeling naar het provinciaal natuurcentrum. Daar kregen we wat uitleg en een vragenboekje mee. De kinderen mochten in groepjes van 2 of 3 op pad gaan in het bos. Helemaal zelfstandig, zonder hulp van leerkrachten of gidsen. Spannend! (Natuurlijk hielden de juffen en meester een oogje in het zeil.)

We hebben veel bijgeleerd over de bladeren, struiken, bomen, sporen, enz. in het bos. De kids vonden het alvast superfijn!

Na het middagmaal kwam de valkenier op bezoek. Wat een knappe roofvogels waren dat. Ik was er niet zo'n fan van, maar sommige leerlingen durfden het aan om een roofvogel te strelen en zelfs op de hand te nemen. Wauw!

Voor het avondeten had meester Maxim nog enkele sportactiviteiten voorzien. Trefbal, hockey en honkbal. We speelden in gemende teams tegen elkaar. Na anderhalf uur hing onze tong bijna tot op de grond. Tijd voor het avondeten!

s' Avonds werden er gezelschapsspelletjes gespeeld en kropen we iets vroeger in ons bed dan voorzien. Morgen bonte avond, dus dat wordt zeker al wat langer opblijven.

Slaapwel en tot morgen!

Lieve groetjes,

juf Sofie en het GWP-team