Weekverslag 3 juni - 7 juniVerjaardag Sophia

Op maandag zijn de mama en papa van Sophia bij ons haar verjaardag komen vieren. Zij is in de zomervakantie jarig en wou dit nog graag met ons vieren :-) We hebben ijsjes gegeten en zijn erna naar de speeltuin geweest. Dank je wel voor de fijne dag!

Massage T-shirt voor papa

Om onze superpapa's te vieren hebben we voor hun een massage t-shirt gemaakt. We hadden een sjabloon van een weg dat we moesten gaan overtekenen op het t-shirt. Daarna moesten we de baan afmaken door een stippellijn in het midden te tekenen. Vervolgens hebben we onze eigen PAPASTAD gemaakt met huizen, zwembad, park, winkels, ... En met de auto erbij kunnen wij onze hardwerkende papa's een welverdiende massage geven. Geniet er van! 

Knopen maken

Puk en de petteflet

Op vrijdag is Vera, moeke van Art, het laatste stukje van het boek 'Put en de Petteflet' komen voorlezen. Na het verhaal had ze nog een verrassing voor ons bij, bellenblazers. We hebben een klein feestje in onze kriebeltuin gehouden, zoals in het verhaal. Nog eens heel erg bedankt om dit schooljaar voor ons te komen voorlezen. We vonden het geweldig :-)

Voorbereiden PROMS

De rest van de week hebben we ook vooral gewerkt aan de proms. Veel ga ik wel nog niet verklappen :-) Maar hieronder al enkele foto's van de kinderen in actie.

Laatste weken ...

Nog maar een paar weken en ons schooljaar/ kleutertijd zit er op. Deze week gaan we nog veel voorbereiden en oefenen voor het grote feest op vrijdag en we hebben geluk want het zou een stralende dag worden :-)

Na de Proms gaan we nog genieten van onze laatste 2 weken samen. Indien er nog kinderen zijn die in de zomervakantie jarig zijn en dit graag nog met ons willen vieren, geef gerust een seintje om een dag vast te leggen. 

Ik heb ook naar het zwembad gestuurd om te vragen of we nog een keertje konden gaan zwemmen. Zodra ik hier iets van weet geef ik het door.

Groetjes

Enith