Werking van de klasverjaardag vieren

Hoe vieren we feest?

  •  De troon en kroon staan klaar
  •  Zingen 
  •  Vuurwerk maken
  •  Kaarsjes uitblazen
  •  Cadeautje kiezen uit de verrassingsdoos

... een hele dag feest!

Het is  leuk als je op de verjaardag van je kleuter naar de klas kan komen om samen  iets lekkers te maken, een spel te spelen, te knutselen... Denk er wel aan dat we GEEN individuele pakjes meer geven. Wil je toch graag iets meebrengen hebben we liever een klascadeau, cadeaubon... iets  waar de kleuters blijvend plezier aan hebben. Dit is natuurlijk geen verplichting en is er voor ieders budget!

Gelieve mij een paar dagen voor de verjaardag van je kleuter aan te spreken, zodat we er samen een fijne dag van kunnen maken.

Projecten

Als één team werken we leuke, spannende, grappige en fantastische projecten uit!

alle initiatieven komen vanuit de interesse van jullie kapoentjes, met begeleiding van de begeleider. Zelf zoeken we antwoorden op onze vragen die rond weervragen, emoties en doe-activiteiten. Er heerst niet elke week een project. een project wordt opgestart wanneer (bijna) heel de klas interesse toont voor een bepaald onderwerp.

Bij het begin van een project vragen we vaak aan de kinderen ( en de ouders;-) ) of ze materiaalnebben rond dit onderwerp. Dit mag dan meegeven worden naar school. ( vermeldt wel steeds de naam van je kind erop). Tijdens een project mogen de kinderen nog materialen en/of voorwerpen meebrengen die met het lopende project te maken hebben.

Wanneer er geen project is, werken we rond onderzoekjes.